Muut käytännöt

Alavuden kaupunki/ kulttuuritoimi ilmoitti, että heillä pääsee vammaisen henkilön avustaja tapahtumiin ilmaiseksi. Ystävänkorttia ei tarvita.

Designmuseo, Helsinki ilmoitti, että heillä pääsee saattaja ilmaiseksi. Ystävänkorttia ei tarvita.

Hiihtokeskus Himosvuori Oy tiedottaa, että heillä liikuntarajoitteisen tai kehitysvammaisen henkilön avustaja saa ilmaisen hissilipun. Kysy sitä lipunmyynnistä. Ystävänkorttia ei tarvita.

Ilmajoen Kisailijat ilmoitti, että heillä pääsee vammaisen henkilön avustaja tapahtumiin ilmaiseksi. Ystävänkorttia ei tarvita.

Ilosaarirock tiedottaa, että heillä pääsee vammaisen henkilön avustaja tapahtumaan ilmaiseksi. Ystävänkorttia ei tarvita.

Isojoki Vanhankylän Nuorisoseura ilmoitti, että heillä pääsee vammaisen henkilön avustaja tapahtumiin ilmaiseksi. Ystävänkorttia ei tarvita.

Kaustisen Vapaa-aikatoimi ilmoitti, että heillä pääsee vammaisen henkilön avustaja ilmaiseksi kaikkiin heidän toimintoihin. Ystävänkorttia ei tarvita.

Koukkarin Frisbeegolfrata Peräseinäjoki tiedottaa, että rata on ilmainen. Kiekkoja voi tarvittaessa lainata ja opastustilanteessa ystävä/tukihenkilö saa opastuksen ilmaiseksi.

Linnanmäen huvipuisto tiedottaa, että heillä kaikkien vammaisryhmien maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman erikoisluvan, jonka voi noutaa vierailupäivänä infosta tai palvelupisteeltä. Erikoislupaa näyttämällä avustaja pääsee maksavan huollettavansa mukana laitteisiin. Ystävänkorttia ei tarvita.

Puuhapuisto Veijari Saarijärvi tiedottaa, että heillä avustaja pääsee ilmaiseksi sisään.

Suomipop Festivaali, Jyväskylä tiedottaa, että heillä liikuntarajoitteisen tai kehitysvammaisen henkilön avustaja saa ilmaisen lipun. Kysy sitä lipunmyynnistä. Ystävänkorttia ei tarvita.

Swingeling sisäleikkipuisto, Mustasaari tiedottaa, että sisäänpääsyn maksavat vain juoksevat lapset. Huoltajilla ilmainen sisäänpääsy. Ystävänkorttia ei tarvita.

Tampereen Särkänniemi Oy tiedottaa, että heillä kaikki vammaisryhmät saavat saattajan ilmaiseksi sisään. Tähän tarkoitukseen on veloitukseton ja henkilökohtainen avustajakortti, jota voi tiedustella lipunmyynnistä avustettavalle henkilölle lippua ostettaessa tai pääportin info-pisteestä. Avustajan tulee olla 15- vuotta täyttänyt. Ystävänkorttia ei tarvita.

Touhutalo Oy/Seinäjoki tiedottaa, että heillä kehitysvammainen lapsi saa Ystävänkortin esittämällä 50 % alennuksen sisäänpääsymaksusta. Alennus koskee Seinäjoen ja Kokkolan Touhutaloja. Valvoja pääsee heillä muutenkin aina maksutta.

Varikkogalleria Seinäjoella tiedottaa, että kaikki heidän tilaisuutensa ovat maksuttomia. Ystävänkorttia ei tarvita.

Ylihärmän kotiseutumuseo sekä Ylihärmän Taidetalo tiedottaa, että heillä on kaikille vapaa pääsy, ystävänkorttia ei tarvita.